Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Крисанов, Д.Ф.
dc.date.accessioned 2010-08-20T13:53:20Z
dc.date.available 2010-08-20T13:53:20Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 249-261. — Бібліогр.: 10 назв. — укp. uk_UA
dc.identifier.issn 1818-5517
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/11502
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України uk_UA
dc.title Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 338.439.4


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис