Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Суспільні та гуманітарні науки
→
Відділення економіки
→
Продуктивні сили і регіональна економіка
→
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008
→
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008, частина 1
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
Крисанов, Д.Ф.
УДК:
338.439.4
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/11502
Посилання:
Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 249-261. — Бібліогр.: 10 назв. — укp.
Дата:
2008
Переглядів:
1173
Завантажень:
1281
Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
40-Krisanov.pdf
Розмір:
232.3Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008, частина 1
[48]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація