Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2017 (том 27)
→
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2017, № 2
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
Присталов, А.I.
Інші назви:
Effect of Moisture Level of Grapes Germplasm on Its Viability After Using Different Methods and Terms of Hypothermic Storage
Тема:
Тезы
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446
Посилання:
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ.
Дата:
2017
Переглядів:
641
Завантажень:
238
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
30-Prystalov.pdf
Розмір:
247.1Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2017, № 2
[39]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація