Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Присталов, А.I.
dc.date.accessioned 2018-06-19T06:56:39Z
dc.date.available 2018-06-19T06:56:39Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ. uk_UA
dc.identifier.issn 0233-7673
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Проблемы криобиологии и криомедицины
dc.subject Тезы uk_UA
dc.title Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання uk_UA
dc.title.alternative Effect of Moisture Level of Grapes Germplasm on Its Viability After Using Different Methods and Terms of Hypothermic Storage uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис