Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Совершенствование системы управления АПК Крыма в контексте развития курортно-туристской отрасли региона

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Попов, А.С.
dc.date.accessioned 2015-02-11T12:14:09Z
dc.date.available 2015-02-11T12:14:09Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier.citation Совершенствование системы управления АПК Крыма в контексте развития курортно-туристской отрасли региона / А.С. Попов // Культура народов Причерноморья. — 2004. — № 48, Т. 1. — С. 44-46. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/76554
dc.description.abstract В статье рассматриваются вопросы, касающиеся оптимизации деятельности субъектов продовольственного рынка и АПК Крыма в связи с тенденциями развития курортно-туристской отрасли. Особое внимание уделено анализу структуры продовольственного рынка Крыма в контексте важного для региона сегмента потребителей – отдыхающих. Высказано ряд предложений, позволяющих наиболее адекватно обслуживать потребности отдыхающих в продовольствии. uk_UA
dc.description.abstract У статті розглядаються питання, що стосуються оптимізації діяльності суб`єктов продовольчого ринку та АПК Криму у зв`язку з тенденціями розвітку курортно-туристської галузі. Особливу увагу приделено аналізу структури продовольчого ринку Криму в контексті важливого для регіону сегмента споживачів – рекреантов. Висловлено неска пропозицій, що дозволюють найадекватніше обслуговувати потреби рекреантів у продовольстві. uk_UA
dc.description.abstract The questions about the optimization of Crimean food market and agroindustrial complex subjects’ activity in connection with the trends of resort and tourist branch’s development are considered in the article. Special attention is given to the analysis of Crimean food market’s structure in the context of tourists those are the important for the region consumers’ segment. It is made a number of the proposals, which make it possible to most sufficiently satisfy tourists’ food requirements. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Совершенствование системы управления АПК Крыма в контексте развития курортно-туристской отрасли региона uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис