Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Разработка технологии функционального пищевого порошка из ревеня и столовой свеклы

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Снежкин, Ю.Ф.
dc.contributor.author Петрова, Ж.А.
dc.contributor.author Гетманюк, Е.Н.
dc.contributor.author Ловейко, И.А.
dc.date.accessioned 2014-04-23T20:52:21Z
dc.date.available 2014-04-23T20:52:21Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Разработка технологии функционального пищевого порошка из ревеня и столовой свеклы / Ю.Ф. Снежкин, Ж.А. Петрова, Е.Н. Гетманюк, И.А. Ловейко // Промышленная теплотехника. — 2009. — Т. 31, № 7. — С. 104. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0204-3602
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/61062
dc.description.abstract Цель исследования – сушка композиционных растительных порошков конвективным способом для достижения материалом конечной влажности 6 ± 10 %. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут технічної теплофізики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Промышленная теплотехника
dc.title Разработка технологии функционального пищевого порошка из ревеня и столовой свеклы uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис