Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Разработка технологии функционального пищевого порошка из ревеня и столовой свеклы
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Фізико-технічні та математичні науки
→
Відділення фізико-технічних проблем енергетики
→
Промышленная теплотехника
→
Промышленная теплотехника, 2009 (том 31)
→
Промышленная теплотехника, 2009, № 7
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Разработка технологии функционального пищевого порошка из ревеня и столовой свеклы
Снежкин, Ю.Ф.
;
Петрова, Ж.А.
;
Гетманюк, Е.Н.
;
Ловейко, И.А.
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/61062
Посилання:
Разработка технологии функционального пищевого порошка из ревеня и столовой свеклы / Ю.Ф. Снежкин, Ж.А. Петрова, Е.Н. Гетманюк, И.А. Ловейко // Промышленная теплотехника. — 2009. — Т. 31, № 7. — С. 104. — рос.
Дата:
2009
Переглядів:
707
Завантажень:
550
Разработка технологии функционального пищевого порошка из ревеня и столовой свеклы
Анотація:
Цель исследования – сушка композиционных растительных порошков конвективным способом для достижения материалом конечной влажности 6 ± 10 %.
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
52-Snezhkin.pdf
Розмір:
319.0Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Промышленная теплотехника, 2009, № 7
[83]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація