Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Фізико-технічні та математичні науки
→
Відділення фізико-технічних проблем енергетики
→
Промышленная теплотехника
→
Промышленная теплотехника, 2009 (том 31)
→
Промышленная теплотехника, 2009, № 6
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии
Ободович, А.Н.
;
Давыденко, Б.В.
;
Недбайло, А.Н.
Інші назви:
The energy-saved technology of table mayonnaise preparation with application discrete-pulse input of energy method
Тема:
Энергосбережение
УДК:
641.53.09
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/60989
Посилання:
Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии / А.Н. Ободович, Б.В. Давыденко, А.Н. Недбайло // Промышленная теплотехника. — 2009. — Т. 31, № 6. — С. 81-84. — Бібліогр.: 3 назв. — рос.
Дата:
2009
Переглядів:
839
Завантажень:
408
Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
12-Obodovych.pdf
Розмір:
1.566Мб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Промышленная теплотехника, 2009, № 6
[19]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація