Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Снєжкін, Ю.Ф. |
|
dc.contributor.author |
Шапар, Р.О. |
|
dc.contributor.author |
Сорокова, Н.М. |
|
dc.contributor.author |
Гусарова, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2018-09-30T15:36:14Z |
|
dc.date.available |
2018-09-30T15:36:14Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів / Ю.Ф. Снєжкін, Р.О. Шапар, Н.М. Сорокова, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 6. — С. 29-37. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
0204-3602 |
|
dc.identifier.other |
DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.6.2015.04 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142230 |
|
dc.description.abstract |
Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Обобщены закономерности тепломассообмена при сушке, установлены рациональные параметры с целью интенсификации процесса и разработки технологии производства фруктово-овощных чипсов. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Was generalized patterns of heat and masstransfer during drying established rational parameters in order to intensify the process and the development of technology production of fruit and vegetable chips. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Промышленная теплотехника |
|
dc.subject |
Теория и практика сушки |
uk_UA |
dc.title |
Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Development of technology for the production of new form of dried product |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
664.72 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті