Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Ферментативные свойства иммобилизованных на энтеросорбентах пробиотиков после низкотемпературного хранения
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2013 (том 23)
→
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2013, № 2
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ферментативные свойства иммобилизованных на энтеросорбентах пробиотиков после низкотемпературного хранения
Бабинец, О.М.
Інші назви:
Enzymatic Properties of Probiotics Immobilized on Enterosorbents after Low-Temperature Storage
Тема:
Тезисы
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/69121
Посилання:
Ферментативные свойства иммобилизованных на энтеросорбентах пробиотиков после низкотемпературного хранения / О.М. Бабинец // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2013. — Т. 23, № 2. — С. 176. — рос., англ.
Дата:
2013
Переглядів:
727
Завантажень:
418
Ферментативные свойства иммобилизованных на энтеросорбентах пробиотиков после низкотемпературного хранения
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
07l-Babinets.pdf
Розмір:
241.8Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2013, № 2
[40]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація