Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Влияние внутриклеточной трегалозы на сохранность клеток дрожжей Saccharomyces cerevisiae после криоконсервирования
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2014 (том 24)
→
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2014, № 3
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Влияние внутриклеточной трегалозы на сохранность клеток дрожжей Saccharomyces cerevisiae после криоконсервирования
Пономарева, В.Л.
;
Высеканцев, И.П.
;
Онасенко, Е.С.
Інші назви:
Effect of Intracellular Trehalose on Post-Thaw Survival of Saccharomyces cerevisiae Yeast Cells
Тема:
Краткие сообщения
УДК:
582.282.232:615.014.41
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68842
Посилання:
Влияние внутриклеточной трегалозы на сохранность клеток дрожжей Saccharomyces cerevisiae после криоконсервирования / В.Л. Пономарева, И.П. Высеканцев, Е.С. Онасенко // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2014. — Т. 24, № 3. — С. 268-272. — Бібліогр.: 11 назв. — рос., англ.
Дата:
2014
Переглядів:
831
Завантажень:
1518
Влияние внутриклеточной трегалозы на сохранность клеток дрожжей Saccharomyces cerevisiae после криоконсервирования
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
08-Ponomareva.pdf
Розмір:
283.3Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии и криомедицины, 2014, № 3
[12]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація