Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Влияние замораживания на адгезивные свойства Escherichia coli М17
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии, 2012 (том 22)
→
Проблемы криобиологии, 2012, № 3
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Влияние замораживания на адгезивные свойства Escherichia coli М17
Шатилова, Л.Е.
;
Высеканцев, И.П.
;
Кудокоцева, О.В.
Інші назви:
Freezing Effect on Adhesive Properties of Escherichia coli M17
Тема:
Стендовые доклады
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68671
Посилання:
Влияние замораживания на адгезивные свойства Escherichia coli М17 / Л.Е. Шатилова, И.П. Высеканцев, О.В. Кудокоцева // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 381. — рос., англ.
Дата:
2012
Переглядів:
714
Завантажень:
724
Влияние замораживания на адгезивные свойства Escherichia coli М17
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
149-Shatilova.pdf
Розмір:
213.6Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии, 2012, № 3
[155]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація