Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии, 2012 (том 22)
→
Проблемы криобиологии, 2012, № 3
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах
Лысак, Ю.С.
;
Ходько, А.Т.
;
Стрибуль, Т.Ф.
;
Компаниец, А.М.
Інші назви:
Garlic Meristem Cryopreservation in Combined Cryoprotective Media
Тема:
Общие вопросы криобиологии
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68547
Посилання:
Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах / Ю.С. Лысак, А.Т. Ходько, Т.Ф. Стрибуль, А.М. Компаниец // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 257. — рос., англ.
Дата:
2012
Переглядів:
831
Завантажень:
577
Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
25-Lysak.pdf
Розмір:
183.8Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии, 2012, № 3
[155]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація