Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Жигулін, О. |
|
dc.date.accessioned |
2011-06-20T11:34:37Z |
|
dc.date.available |
2011-06-20T11:34:37Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Основна споживча властивість товару / О. Жигулін // Схід. — 2010. — № 1 (101). — С. 35-41. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1728-9343 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/22007 |
|
dc.description.abstract |
У статті описаний комплекс споживчих властивостей товару (економічність, якість, диференційованість) і показано, що при прийнятті рішення про покупку одна з властивостей товару є для споживача основною. Визначено, що всі вироби й послуги за основною споживчою властивістю можна розбити на групи (економічні, якісні, диференційовані), які задовольняють потреби нижчих і вищих рівнів (за А. Маслоу) індивідуального й індустріального споживача. Побудовано модель ухвалення рішення мотивованим споживачем про
покупку й наведені методи реалізації цієї моделі. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
This article describes a set of consumer characteristics of goods (cost saving, quality, differentiation) and shows that one of
the properties is a key determinant of consumer choice. According to the basic consumer properties all products and services
can be divided into 3 groups (cost saving, qualitative, differentiated) that meet the needs of lower and higher levels of individual
and industrial consumers according to Maslow. A model of making decisions by motivated consumers to purchase has been built
and the methods of its implementation are given. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Схід |
|
dc.subject |
Економіка |
uk_UA |
dc.title |
Основна споживча властивість товару |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Main consumer properties of goods |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
339.138 (075.8) |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті