Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Шишкіна, К.В. |
|
dc.date.accessioned |
2011-04-30T10:30:14Z |
|
dc.date.available |
2011-04-30T10:30:14Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості / К.В. Шишкіна // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 4. — С. 60-63. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0063 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19534 |
|
dc.description.abstract |
В статті показано проблеми виробництва екологічно-безпечної продукції та її конкурентоздатність. Запропоновано заходи, які сприятимуть подальшому підвищенню конкурентоздатності продукції. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
This article shows the problems of production of environmentally safe products and its competitiveness. The measures that will further improve product competitiveness. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економіка харчової промисловості |
|
dc.subject |
Економіко-екологічні проблеми |
uk_UA |
dc.title |
Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
005.332.4:[664-027.3:504] |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті