Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Биотехнологические приемы получения безлактозного зернового продукта

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Егорова, А.В.
dc.date.accessioned 2021-02-18T13:15:28Z
dc.date.available 2021-02-18T13:15:28Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Биотехнологические приемы получения безлактозного зернового продукта / А.В. Егорова // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 302-304. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 2219-3782
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178285
dc.description.abstract Разработаны биотехнологические основы производства безлактозного зернового продукта путем ферментативного гидролиза шелушенного зерна ячменя, высева и культивирования заквасок Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus. uk_UA
dc.description.abstract Розроблено біотехнологічні основи виробництва безлактозного зернового продукту шляхом ферментативного гідролізу лущеного зерня ячменю, висіву і культивування заквасок Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus. uk_UA
dc.description.abstract They had been elaborating the biotecynology basis of processing of a lactose’s free grain product by fermentative hydrolysis of grain and cultivating of Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут молекулярної біології і генетики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Фактори експериментальної еволюції організмів
dc.subject Біотехнології в медицині і сільському господарстві uk_UA
dc.title Биотехнологические приемы получения безлактозного зернового продукта uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис