Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Суспільні та гуманітарні науки
→
Відділення економіки
→
Продуктивні сили і регіональна економіка
→
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008
→
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008, частина 2
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів
Головня, Ю.І.
УДК:
330.341.1
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/12047
Посилання:
Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів / Ю.І. Головня // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 2. — С. 231-237. — Бібліогр.: 6 назв. — укp.
Дата:
2008
Переглядів:
1046
Завантажень:
773
Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
37-Golovnya.pdf
Розмір:
181Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008, частина 2
[64]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація