У статті висвітлено питання розробки методичних підходів до оцінки забезпечення продовольчого комплексу об’єктами виробничої інфраструктури, досліджено стан вивченості проблеми щодо сутності управління інфраструктурою продовольчого комплексу, виокремлено її складові елементи, визначено систему показників, що застосовуються при здійсненні оцінки фактичного стану та ефективності використання виробничої інфраструктури продовольчого комплексу.
В статье отражен вопрос разработки методических подходов к оценке обеспечения продовольственного комплекса объектами производственной инфраструктуры, исследовано состояние изученности проблемы сути управления инфраструктурой продовольственного комплекса, выделены ее составные элементы, определена система показателей, которые применяются при осуществлении оценки фактического состояния и эффективности использования производственной инфраструктуры продовольственного комплекса.
In the article the question of development of methodical approaches is reflected to estimation of providing of food complex by the objects of production infrastructure, explored the state of study of problem in relation to essence of management by the infrastructure of food complex, its component elements are selected, certainly system of indexes which adapt with the realization of estimation of the actual state and efficiency of the use of production infrastructure of food complex.