Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Перегляд Загальнонаукова періодика за автором "Нєміріч, О.В."

Репозиторій DSpace/Manakin

Перегляд Загальнонаукова періодика за автором "Нєміріч, О.В."

Сортувати за: Порядок: Результатів:

  • Погожих, М.І.; Євлаш, В.В.; Нєміріч, О.В.; Павлюк, І.М.; Гавриш, А.В.; Тарасенко, Т.А. (Наука та інновації, 2013)
    Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено ...
  • Гавриш, А.В.; Шевченко, О.Є.; Нєміріч, О.В. (Наука та інновації, 2012)
    Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, ...
  • Крутовий, Ж.А.; Запаренко, Г.В.; Касілова, Л.О.; Нєміріч, О.В.; Гавриш, А.В. (Наука та інновації, 2013)
    Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот.
  • Лявинець, Г.М.; Гавриш, А.В.; Нєміріч, О.В.; Арсеньєва, Л.Ю. (Наука та інновації, 2013)
    Описано сучасний стан технологій соусів емульсійного типу з використанням сировини рослинного походження. Науково обґрунтовано та теоретично підтверджено технологію соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. ...

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис