Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Термоденатурация микросомальных белков в присутствии глицерина, 1,2-пропандиола и диметилсульфоксида
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии, 2005 (том 15)
→
Проблемы криобиологии, 2005, № 3
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Термоденатурация микросомальных белков в присутствии глицерина, 1,2-пропандиола и диметилсульфоксида
Зинченко, А.В.
;
Онищенко, Е.В.
Тема:
Низкотемпературное консервирование. Фундаментальные и прикладные проблемы
УДК:
577.322.72:547.42:536.6:536.6:57.043
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/136599
Посилання:
Термоденатурация микросомальных белков в присутствии глицерина, 1,2-пропандиола и диметилсульфоксида / А.В. Зинченко, Е.В. Онищенко // Проблемы криобиологии. — 2005. — Т. 15, № 3. — С. 316-319. — Бібліогр.: 13 назв. — рос.
Дата:
2005
Переглядів:
513
Завантажень:
236
Термоденатурация микросомальных белков в присутствии глицерина, 1,2-пропандиола и диметилсульфоксида
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
30-Zinchenko.pdf
Розмір:
314.5Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии, 2005, № 3
[114]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація