Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Термоденатурация микросомальных белков в присутствии глицерина, 1,2-пропандиола и диметилсульфоксида

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Зинченко, А.В.
dc.contributor.author Онищенко, Е.В.
dc.date.accessioned 2018-06-16T14:24:50Z
dc.date.available 2018-06-16T14:24:50Z
dc.date.issued 2005
dc.identifier.citation Термоденатурация микросомальных белков в присутствии глицерина, 1,2-пропандиола и диметилсульфоксида / А.В. Зинченко, Е.В. Онищенко // Проблемы криобиологии. — 2005. — Т. 15, № 3. — С. 316-319. — Бібліогр.: 13 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0233-7673
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/136599
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Проблемы криобиологии и криомедицины
dc.subject Низкотемпературное консервирование. Фундаментальные и прикладные проблемы uk_UA
dc.title Термоденатурация микросомальных белков в присутствии глицерина, 1,2-пропандиола и диметилсульфоксида uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 577.322.72:547.42:536.6:536.6:57.043


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис