Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Філоненко, С.В. |
|
dc.date.accessioned |
2015-03-13T16:45:52Z |
|
dc.date.available |
2015-03-13T16:45:52Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення / С.В. Філоненко // Питання історії науки і техніки. — 2008. — № 1. — С. 13-21. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2077-9496 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/78253 |
|
dc.description.abstract |
Освещено значение сахара для человеческого организма, история его извлечения из
различных сахароносов. Рассмотрен исторический путь распространения сахарного
тростника как первой промышленной сахарной культуры и сахарной свеклы – альтернативного сахароноса стран с умеренным климатом. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The meaning of sugar for a human body, history of its extraction from various sugar
plants are considered. The historical way of distribution of a sugar cane as first industrial
sugar culture and sugar beet is considered? An alternative sugar plant of the countries with a
temperate climate. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Питання історії науки і техніки |
|
dc.subject |
Історія галузей та підприємств |
uk_UA |
dc.title |
Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
633.63 (07) |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті