Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Філоненко, С.В.
dc.date.accessioned 2015-03-13T16:45:52Z
dc.date.available 2015-03-13T16:45:52Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення / С.В. Філоненко // Питання історії науки і техніки. — 2008. — № 1. — С. 13-21. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 2077-9496
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/78253
dc.description.abstract Освещено значение сахара для человеческого организма, история его извлечения из различных сахароносов. Рассмотрен исторический путь распространения сахарного тростника как первой промышленной сахарной культуры и сахарной свеклы – альтернативного сахароноса стран с умеренным климатом. uk_UA
dc.description.abstract The meaning of sugar for a human body, history of its extraction from various sugar plants are considered. The historical way of distribution of a sugar cane as first industrial sugar culture and sugar beet is considered? An alternative sugar plant of the countries with a temperate climate. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури uk_UA
dc.relation.ispartof Питання історії науки і техніки
dc.subject Історія галузей та підприємств uk_UA
dc.title Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 633.63 (07)


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис