Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Культура харчування еліти українського суспільства ХVІІ–ХІХ століть: типологія форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Школьна, О.
dc.date.accessioned 2015-02-10T17:17:58Z
dc.date.available 2015-02-10T17:17:58Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Культура харчування еліти українського суспільства ХVІІ–ХІХ століть: типологія форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв / О. Школьна // Нові дослідження пам’яток козацької доби в Україні: Зб. наук. ст. — 2013. — Вип. 22, ч. 1. — С. 146-155. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 2078-0850
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/76486
dc.description.abstract Мета статті – шляхом реконструкції окремих подій та зведення існуючої архівно-літературної і натурної джерельної бази пролити світло на період розвитку тонкої кераміки України ХVІІ–ХІХ ст. у розрізі типології форм для напоїв, що дозволить здійснити фахову систематизацію знань про тонку кераміку України «золотої доби» і стане в нагоді музейникам України. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК uk_UA
dc.relation.ispartof Нові дослідження пам’яток козацької доби в Україні
dc.subject Дослідження пам’яток археології козацької доби uk_UA
dc.title Культура харчування еліти українського суспільства ХVІІ–ХІХ століть: типологія форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис