Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Стоимостная оценка емкости основ потребительского сегмента продовольственного рынка Крыма

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Попов, А.С.
dc.date.accessioned 2015-01-22T18:44:15Z
dc.date.available 2015-01-22T18:44:15Z
dc.date.issued 2003
dc.identifier.citation Стоимостная оценка емкости основ потребительского сегмента продовольственного рынка Крыма / А.С. Попов // Культура народов Причерноморья. — 2003. — № 39. — С. 210-214. — Бібліогр.: 5 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/74649
dc.description.abstract В статье рассматриваются вопросы, касающиеся различных подходов к оценке емкости продовольственного рынка в целом и крымского продовольственного рынка в частности, исследуются особенности формирования рынка продовольствия в связи с курортнотуристской спецификой региона. Выделены сегменты потребителей исследуемого рынка, произведена стоимостная оценка основных сегментов потребителей крымского продовольственного рынка. Рассчитаны расходы различных групп потребителей на продукты питания. uk_UA
dc.description.abstract У статті розглядаються питання, що стосуються різних підходів до оцінки ємності продовольчого ринку в цілому та кримському продовольчому ринку зокрема, досліджуються особливості формування ринку продовольства в зв'язку з курортнотуристською специфікою регіону. Виділено сегменти споживачів досліджуваного ринку, зроблена вартісна оцінка основних сегментів споживачів кримського продовольчого ринку. Розраховано витрати різних груп споживачів на продукти харчування. uk_UA
dc.description.abstract In this article are considered the questions about different approaches to estimating capacity of food market on the whole and in particularly Crimean food market. The features of forming the food market are investigated, especially in connection with resorts and tourism specificity of region. The consumers segments of the researched market are allocated, the cost rating of main segments of the consumers of the Crimean food market is made. In article the expenses on foods of different consumers group was estimated. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Точка зрения uk_UA
dc.title Стоимостная оценка емкости основ потребительского сегмента продовольственного рынка Крыма uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис