Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Влияние режимов замораживания на адгезивные свойства криоконсервированных грибов Candida albicans
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии, 2008 (том 18)
→
Проблемы криобиологии, 2008, № 1
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Влияние режимов замораживания на адгезивные свойства криоконсервированных грибов Candida albicans
Сиренко, А.Ю.
;
Марценюк, В.Ф.
;
Петренко, Т.Ф.
Інші назви:
Effect of Freezing Regimens on Adhesive Properties of Cryopreserved Fungi Candida albicans
Тема:
Краткие сообщения
УДК:
57.043.085.23:579
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68851
Посилання:
Влияние режимов замораживания на адгезивные свойства криоконсервированных грибов Candida albicans / А.Ю. Сиренко, В.Ф. Марценюк, Т.Ф. Петренко // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 1. — С. 14-16. — Бібліогр.: 4 назв. — рос., англ.
Дата:
2008
Переглядів:
866
Завантажень:
485
Влияние режимов замораживания на адгезивные свойства криоконсервированных грибов Candida albicans
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
03-Sirenko.pdf
Розмір:
397.6Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии, 2008, № 1
[37]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація