Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Лысак, Ю.С.
dc.contributor.author Ходько, А.Т.
dc.contributor.author Стрибуль, Т.Ф.
dc.contributor.author Компаниец, А.М.
dc.date.accessioned 2014-09-26T15:28:41Z
dc.date.available 2014-09-26T15:28:41Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах / Ю.С. Лысак, А.Т. Ходько, Т.Ф. Стрибуль, А.М. Компаниец // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 257. — рос., англ. uk_UA
dc.identifier.issn 0233-7673
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68547
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Проблемы криобиологии
dc.subject Общие вопросы криобиологии uk_UA
dc.title Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах uk_UA
dc.title.alternative Garlic Meristem Cryopreservation in Combined Cryoprotective Media uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис