Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Лысак, Ю.С. |
|
dc.contributor.author |
Ходько, А.Т. |
|
dc.contributor.author |
Стрибуль, Т.Ф. |
|
dc.contributor.author |
Компаниец, А.М. |
|
dc.date.accessioned |
2014-09-26T15:28:41Z |
|
dc.date.available |
2014-09-26T15:28:41Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах / Ю.С. Лысак, А.Т. Ходько, Т.Ф. Стрибуль, А.М. Компаниец // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 257. — рос., англ. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
0233-7673 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68547 |
|
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Проблемы криобиологии |
|
dc.subject |
Общие вопросы криобиологии |
uk_UA |
dc.title |
Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Garlic Meristem Cryopreservation in Combined Cryoprotective Media |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті