Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Карпінська, Г.В. |
|
dc.contributor.author |
Коренман, Є.М. |
|
dc.contributor.author |
Валуєв, Б.І. |
|
dc.date.accessioned |
2014-09-10T17:17:48Z |
|
dc.date.available |
2014-09-10T17:17:48Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі / Г.В. Карпінська, Є.М. Коренман, Б.І. Валуєв // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 191-195. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0066 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67815 |
|
dc.description.abstract |
В статті розглянуто сутність та роль реінжинірингу бізнес-процесів задля підвищення конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні проблеми, тенденції та особливості функціонування підприємств плодоовочеконсервної галузі в аспекті реінжинірингу їх бізнес-процесів. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Considered in the article the nature and role reengineering business processes in order to improve the competitiveness of enterprises. The main issues, trends and features of enterprises vegetables and fruits industry in terms of reengineering their business processes. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економічні інновації |
|
dc.title |
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Reengineering as a tool to improve the competitiveness of enterprises fruit and vegetable industry |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
[339.1-050 : 633.1] : 339.5 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті