Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Надточий, И.И.
dc.date.accessioned 2014-08-06T14:47:15Z
dc.date.available 2014-08-06T14:47:15Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2011. — Вип. 45. — С. 182-188. — Бібліогр.: 18 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0066
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67077
dc.description.abstract Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства. uk_UA
dc.description.abstract Considerations of an expert method of an estimation of competitiveness of the enterprises for manufacture of juice which is based on the main things of economic indicators. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економічні інновації
dc.title Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков uk_UA
dc.title.alternative Method of the estimation of competitiveness of the enterprises for manufacture of juice uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 640.45+663.674


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис