Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Вариабельность жирнокислотного состава рапсового масла: классическая селекция и биотехнология

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Сахно, Л.А.
dc.date.accessioned 2014-07-22T16:02:22Z
dc.date.available 2014-07-22T16:02:22Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Вариабельность жирнокислотного состава рапсового масла: классическая селекция и биотехнология / Л.А. Сахно // Цитология и генетика. — 2010. — Т. 44, № 5. — С. 70-80. — Бібліогр.: 84 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0564-3783
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66809
dc.description.abstract Проанализированы проблемы и достижения в селекции масличного рапса Brassica napus L. var. оleifera, направленной на изменение состава жирных кислот в масле семян, с использованием традиционных и генноинженерных подходов. Отмечено, что для дальнейшего прогресса в этой области оптимальным является сочетание биотехнологических разработок и методов классической селекции. uk_UA
dc.description.abstract Проаналізовано проблеми і досягнення в селекції олійного ріпака Brassica napus L. var. оleifera, спрямованої на змінення складу жирних кислот в насіннєвій олії, з використанням традиційних та генноінженерних підходів. Зазначено, що для подальшого прогресу в даній галузі оптимальним є поєднання біотехнологічних розробок і методів класичної селекції. uk_UA
dc.description.abstract The problems and achievements in the rapeseed Brassica napus L. var. oleifera breeding directed on the change of fatty acid composition in seed oil with the use of traditional and genetic engineering approaches are analyzed. It is noticed that the combination of biotechnological workings out and methods of classical breeding is the optimum for the further improvement of rapeseed oil composition. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Цитология и генетика
dc.subject Обзорные статьи uk_UA
dc.title Вариабельность жирнокислотного состава рапсового масла: классическая селекция и биотехнология uk_UA
dc.title.alternative Варіабельність жирнокислотного складу ріпакової олії: класична селекція та біотехнологія uk_UA
dc.title.alternative Fatty acid composition variability of rapeseed oil: classical breeding and biotechnology uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc УДК 575.827:604.6:582.683.2


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис