Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Моделирование тепловых процессов при выпечке хлеба в печи ГТП-135

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Басок, Б.И.
dc.contributor.author Накорчевский, А.И.
dc.contributor.author Петренко, Н.П.
dc.contributor.author Хибина, М.А.
dc.date.accessioned 2014-04-29T16:44:57Z
dc.date.available 2014-04-29T16:44:57Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.citation Моделирование тепловых процессов при выпечке хлеба в печи ГТП-135 / Б.И. Басок, А.И. Накорчевский, Н.П. Петренко, М.А. Хибина // Промышленная теплотехника. — 2007. — Т. 29, № 4. — С. 89-96. — Бібліогр.: 6 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0204-3602
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/61272
dc.description.abstract Предложена замкнутая система уравнений, позволяющая описать динамику тепловых и массопереносных процессов, происходящих в тесте–хлебе, при формовой выпечке конвективным теплоносителем. Составлен алгоритм сопряженной задачи, связывающей теплоаэродинамические параметры теплоносителя с внутренними характеристиками изделий. uk_UA
dc.description.abstract Запропоновано замкнену схему рівнянь, яка дозволяє описати динаміку теплових і масопереносних процесів, які відбуваються в тісті-хлібі при формовому випіканні конвективним теплоносієм. Складено алгоритм спряженої задачі, яка пов’язує теплоаеродинамічні параметри теплоносія з внутрішніми характеристиками виробів. uk_UA
dc.description.abstract A closed system of the equations, allowing describe the heat-and-mass transfer dynamics of the processes, occurring in a dough-bread, when form bread is baking by the convection heat carrier is proposed. An algorithm of the dual problem, connecting heat-aerodynamic parameters of heat carrier with internal feature product is developed. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут технічної теплофізики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Промышленная теплотехника
dc.subject Энергосбережение uk_UA
dc.title Моделирование тепловых процессов при выпечке хлеба в печи ГТП-135 uk_UA
dc.title.alternative Modeling of the heat processes in bread baking in the GTP-135 oven uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 533.6\664.65


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис