Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Структурно-механические свойства соевой пасты, полученной при обработке в роторно-пульсационном аппарате

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Басок, Б.И.
dc.contributor.author Пироженко, И.А.
dc.contributor.author Давыденко, Б.В.
dc.contributor.author Ободович, А.Н.
dc.date.accessioned 2014-04-19T10:36:50Z
dc.date.available 2014-04-19T10:36:50Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Структурно-механические свойства соевой пасты, полученной при обработке в роторно-пульсационном аппарате / Б.И. Басок, И.А. Пироженко, Б.В. Давыденко, А.Н. Ободович // Промышленная теплотехника. — 2009. — Т. 31, № 2. — С. 31-36. — Бібліогр.: 8 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0204-3602
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/60711
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут технічної теплофізики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Промышленная теплотехника
dc.subject Тепло- и массообменные аппараты uk_UA
dc.title Структурно-механические свойства соевой пасты, полученной при обработке в роторно-пульсационном аппарате uk_UA
dc.title.alternative Structural and mechanical properties of soy bean paste obtained by processing in rotor-pulse device uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 664+635.655


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис