Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Снєжкін, Ю.Ф.
dc.contributor.author Михайлик, В.А.
dc.contributor.author Дмитренко, Н.В.
dc.date.accessioned 2014-04-14T06:41:55Z
dc.date.available 2014-04-14T06:41:55Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні / Ю.Ф. Снєжкін, В.А. Михайлик, Н.В. Дмитренко // Промышленная теплотехника. — 2011. — Т. 33, № 2. — С. 35-40. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 0204-3602
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/60315
dc.description.abstract У статті наведені результати дослідження стану води в паренхімних тканинах яблука, моркви та картоплі в процесі сушіння. Показано, що питомий вміст зв’язаної води зменшується на протязі всього часу зневоднення. Встановлено, що на динаміку видалення води впливає вуглеводний склад тканин. uk_UA
dc.description.abstract В статье приведены результаты исследования состояния воды в паренхимных тканях яблока, моркови и картофеля в процессе сушки. Показано, что удельное содержимое связанной воды уменьшается на всем протяжении времени обезвоживания. Установлено, что на динамику удаления воды влияет углеводный состав тканей. uk_UA
dc.description.abstract Results of research of a state of water in parenchyma tissues of apple, carrot and potato in the course of drying were presented in the article. It is displayed, that specific contents of combined water are diminished on all extent of a time of dehydration. It is positioned, that dynamics of elimination of water is influenced by carbohydrate composition of tissues. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут технічної теплофізики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Промышленная теплотехника
dc.subject Теория и практика сушки uk_UA
dc.title Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні uk_UA
dc.title.alternative Dynamics of changes in water condition in parenchyma tissues of plant at drying uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 633.6 : 542.936 : 543.3


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис