Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Долгий, М.Л.
dc.date.accessioned 2010-01-27T15:43:32Z
dc.date.available 2010-01-27T15:43:32Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині / М.Л. Долгий // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. — 2008. — № 4. — С. 77-80. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1726–5428
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/5605
dc.description.abstract Исследовали, в какой форме радиоактивный цезий находится в мышечной ткани. Установлено, что препараты белков не образуют стабильных комплексов с радиоактивным цезием. Предполагается частичное связывание цезия-137 мембранами мышечной клетки в процессе хранения мяса. uk_UA
dc.description.abstract The form in which radioactive caesium is present in muscular tissue has been investigated. It has been found that protein agents under study do not form stable complexes with radioactive caesium. It is suggested that caesium-137 is partially bound by muscular cell membranes upon meet storage. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Національна академія наук України uk_UA
dc.title Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині uk_UA
dc.title.alternative Actual problems of production of radiation-safe meat products. studying of localization of ¹³⁷Cs in muscle tissue uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 577.1


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис