Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Условия формирования, место и роль предприятий молочного подкомплекса в обеспечении продовольственной безопасности

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Ресульева, С.Т.
dc.date.accessioned 2014-02-04T15:49:04Z
dc.date.available 2014-02-04T15:49:04Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Условия формирования, место и роль предприятий молочного подкомплекса в обеспечении продовольственной безопасности / С.Т. Ресульева // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 197, Т. 2. — С. 54-57. — Бібліогр.: 5 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/54793
dc.description.abstract Целью статьи является изложение теоретических и практических проблем условия формирования и роли предприятий молочного подкомплекса, в обеспечении продовольственной безопасности. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Условия формирования, место и роль предприятий молочного подкомплекса в обеспечении продовольственной безопасности uk_UA
dc.title.alternative Умови формування, місце і роль підприємств молочного підкомплексу в забезпеченні продовольчої безпеки uk_UA
dc.title.alternative Forming terms, place and role of enterprises of suckling subcomplex, in providing of food safety uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 338.439.4:637.12


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис