Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Сизов, А.І.
dc.date.accessioned 2013-06-28T08:30:17Z
dc.date.available 2013-06-28T08:30:17Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва / А.І. Сизов // Екон.-мат. моделювання соц.-екон. систем: Зб. наук. пр. — К.: МННЦІТС НАН та МОН України, 2010. — Вип. 15. — С. 348-356. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0009
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/46181
dc.description.abstract Розглянуті питання формування комп'ютерних баз даних, необхідних для вирішення оптимізаційних задач організації технологічного процесу в спеціалізованих закладах громадського харчування за наявності обмежень. uk_UA
dc.description.abstract The article discusses the formation of computer databases required for solving optimization problems of technological process organization in the specialized catering establishments in the presence of constraints. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН та МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем
dc.title Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 004.043:004.89


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис