Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Одинец, Т.Н. |
|
dc.contributor.author |
Каримов, И.З. |
|
dc.contributor.author |
Шмойлов, Д.К. |
|
dc.contributor.author |
Лось-Яценко, Н.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2013-06-08T16:10:41Z |
|
dc.date.available |
2013-06-08T16:10:41Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Окислительная модификация белков и перекисное окисление липидов при ОКИ бактериальной и ротавирусно-бактериальной этиологии/ Т.Н. Одинец, И.З. Каримов, Д.К. Шмойлов, Н.Г. Лось-Яценко // Таврический медико-биологический вестник. — 2012. — Т. 15, № 2, ч. 3 (58). — С. 170-173. — Бібліогр.: 23 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2070-8092 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/45167 |
|
dc.description.abstract |
У статті представлені результати дослідження процесу ВРО у крові 39 хворих на ГКІ бактерійної та ротавірусно-бактерійної етіології і динаміка показників окисної модифікації білків і перекисного
окислення ліпідів крові залежно від етіології, тяжкості перебігу і періоду захворювання. Виявлено
кореляційний зв’язок між концентрацією карбонільних груп, малонового діальдегіду і тривалістю
синдрому інтоксикації у хворих на мікст-інфекцію. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
In the article are presented results of investigation of free-radical oxigination process in blood of 39
patients with acute intestinal infection of bacterial and rotavirus-bacterial etiology. There is shown dynamic of
indexes of oxidative modification of proteins and peroxide oxigination of lipids depending on etiology, severity and period of the disease. Was revealed correlation between content of carbonyl groups, concentration of malonic dialdehyde and duration of intoxication syndrome in patients with mixt-infection. |
uk_UA |
dc.description.sponsorship |
Під спостереженням перебувало 39 хворих, госпіталізованих в інфекційний стаціонар міської клінічної лікарні № 7 м. Сімферополя з діагнозом ГКІ. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Таврический медико-биологический вестник |
|
dc.subject |
Оригинальные статьи |
uk_UA |
dc.title |
Окислительная модификация белков и перекисное окисление липидов при ОКИ бактериальной и ротавирусно-бактериальной этиологии |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Окисна модифікація білків і перекисне окислення ліпідів при ГКІ бактерійної та ротавірусно-бактерійної етіології |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Oxidative modification of proteins and peroxide oxigination of lipids inacute intestinal infection of bacterialand rotavirus-bacterial etiology |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
616.98:579.842:616-036.11:577.112/122:579.253.2:577.115:616-074 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті