Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Перегляд Збірник наукових праць «Політологічні студії» за темою "Політична культура"

Репозиторій DSpace/Manakin

Перегляд Збірник наукових праць «Політологічні студії» за темою "Політична культура"

Сортувати за: Порядок: Результатів:

  • Бучин, М.А. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
    В статті досліджується абсентеїзм як різновид електоральної поведінки громадян. Автор аналізує різні моделі електоральної поведінки та виводить фактори, що визначають рівень абсентеїзму під час виборчих кампаній. Також ...
  • Городецький, О.О. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
    Традиційність, повсякденність нашого ставлення до світу ідей та світу речей, що підсвідомо властиве людині, часто перешкоджає адекватному розумінню їх сутності на різноманітних комунікативних перехрестях наших стосунків з ...
  • Макаренко, Н.Ю. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
    У статті розглядаються особливості формування української національної ідентичності, аналізуються ментальні, світоглядні відмінності між західноукраїнською, південноукраїнською та східноукраїнською субкультурами.
  • Ніколаєць, Ю.О. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
    У статті розглядаються основні напрями здійснення політики формування історичної пам’яті народу України на початку ХХІ ст. Звертається увага на проблеми на перспективи її здійснення в Україні.
  • Кочан, Н.І. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
    У статті аналізуються кореляції і взаємозалежності релігійного ототожнення з соціальними, культурними, історичними, економічними, регіональними та місцевими громадами.
  • Кулик, В.М. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
    У статті розглядається українська специфіка медійного відтворення української ідентичності, аналізуються чинники, що впливають на цей процес.
  • Ковач, Л.Л. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
    У статті здійснено наукове узагальнення мовної проблематики в працях зарубіжних і українських вчених. Розкрито роль мови в житті суспільства, утвердженні політичної стабільності та єдності держави.
  • Лісничук, О.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
    У статті аналізується формування бачення “зради національних інтересів” у політичній комунікації сучасної Україні. Визначається походження, динаміка, особливості цього процесу. Автор приходить до висновку, що надмірна ...

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис