Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Оптимизация тепломассообменных и гидродинамических процессов в технологии термовакуумной обработки молока

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Долинский, А.А.
dc.contributor.author Шурчкова, Ю.А.
dc.contributor.author Иваницкий, Г.К.
dc.contributor.author Целень, Б.Я.
dc.date.accessioned 2011-10-27T16:26:58Z
dc.date.available 2011-10-27T16:26:58Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Оптимизация тепломассообменных и гидродинамических процессов в технологии термовакуумной обработки молока / А.А. Долинский, Ю.А. Шурчкова, Г.К. Иваницкий, Б.Я. Целень // Наука та інновації. — 2010. — Т. 6, № 1. — С. 59-68. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1815-2066
dc.identifier.other DOI: doi.org/10.15407/scin6.01.059
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28082
dc.description.abstract Рассмотрены особенности технологии термомеханической обработки молока и молочных продуктов с использованием конденсационно-испарительной схемы регенерации тепла. На основе экспериментальных и теоретических исследований установлены оптимальные режимы работы промышленных аппаратов, которые используются в данной технологии, и предложены методы повышения их энергетической эффективности. uk_UA
dc.description.abstract Розглянуто особливості технології термомеханічної обробки молока та молочних продуктів з використанням конденсаційно-випарної схеми регенерації тепла. На основі експериментальних і теоретичних досліджень встановлено оптимальні режими роботи промислових апаратів, які використовуються в даній технології, і запропоновано методи підвищення їх енергетичної ефективності. uk_UA
dc.description.abstract The features of technology of milk and dairy products heat mechanical processing with the use of heat regeneration vaporization condensation scheme is considered. On the basis of experimental and theoretical investigations it has been found the optimum operation conditions for commercial apparatus in use and rational methods of their efficiency improvement were proposed. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Наука та інновації
dc.subject Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України uk_UA
dc.title Оптимизация тепломассообменных и гидродинамических процессов в технологии термовакуумной обработки молока uk_UA
dc.title.alternative Оптимізація тепломасообмінних і гідродинамічних процесів у технології термовакуумної обробки молока uk_UA
dc.title.alternative Optimization of heat and mass-transfer and hydrodynamic processes in the technology of milk thermovacuum processing uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис