Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Ефективність виробництва яловичини у підприємствах кримського регіону

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Пєх, М.Є.
dc.contributor.author Ковальова, Г.І.
dc.date.accessioned 2011-07-31T18:03:23Z
dc.date.available 2011-07-31T18:03:23Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Ефективність виробництва яловичини у підприємствах кримського регіону / М.Є. Пєх, Г.І. Ковальова // Культура народов Причерноморья. — 2008. — № 143. — С. 46-48. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/25049
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Ефективність виробництва яловичини у підприємствах кримського регіону uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис