Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Удосконалення процесу управління якістю продукції в акціонерному товаристві

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Семенов, А.Г.
dc.contributor.author Король, С.А.
dc.date.accessioned 2011-07-08T15:47:26Z
dc.date.available 2011-07-08T15:47:26Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Удосконалення процесу управління якістю продукції в акціонерному товаристві / А.Г. Семенов, С.А. Король // Економічний вісник Донбасу. — 2011. — № 2. — С. 167-173. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1817-3772
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24126
dc.description.abstract Якість продукції належить до найважливіших критеріїв функціонування підприємства в умовах відносного насичення ринку і переважаючої нецінової конкуренції. Поліпшення якості продукції вимагає підвищення якості сировини, матеріалів, комплектуючих виробів, упровадження нових прогресивних технологій і методів організації виробництва. Запропоновано створити на ВАТ „ЗТР” гуртки якості, що становлять метод навчання і заохочення персоналу в поліпшенні якості продукції і розраховано економічний ефект від їх упровадження на підприємстві. Ключові слова: якість продукції, планування, гуртки якості, конкурентоспроможність, мотивація, економічний ефект. uk_UA
dc.description.abstract Качество продукции принадлежит к важнейшим критериям функционирования предприятия в условиях относительного насыщения рынка и преимущественной неценовой конкуренции. Улучшение качества продукции требует повышения качества сырья, материалов, комплектующих изделий, внедрения новых прогрессивных технологий и методов организации производства. Предложено создавать на ОАО „ЗТР” кружки качества, которые являються методом обучения и мотивации персонала в улучшении качества продукции и проведен расчет экономического эффекта от их внедрения на предприятии. Ключевые слова: качество продукции, планирование, кружки качества, конкурентоспособность, мотивация, экономический эффект. uk_UA
dc.description.abstract Quality of production belongs to the major criteria of functioning of the enterprise in the conditions of relative saturation of the market and a primary not price competition. Improvement of quality of production demands improvement of quality of raw materials, the materials, completing products, introduction of new progressive technologies and methods of the organization of manufacture. It is offered to create on Open Society „ЗТР” of a mug of quality which calculation of economic benefit of their introduction at the enterprise являються by a method of training and motivations of the personnel in improvement of quality of production and is carried out. Key words: quality of production, planning, quality mugs, competitiveness, motivation, economic benefit. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут економіки промисловості НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економічний вісник Донбасу
dc.subject Менеджмент uk_UA
dc.title Удосконалення процесу управління якістю продукції в акціонерному товаристві uk_UA
dc.title.alternative Усовершенствование процесса управления качеством продукции в акционерном обществе uk_UA
dc.title.alternative Improvement of managerial process by quality of production in jointstock company uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 334.722.8:338.246.83


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис