Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Алещенкова, З.М. |
|
dc.contributor.author |
Суховицкая, Л.А. |
|
dc.contributor.author |
Сафронова, Г.В. |
|
dc.contributor.author |
Мельникова, Н.В. |
|
dc.contributor.author |
Короленок, Н.В. |
|
dc.date.accessioned |
2011-07-06T21:48:26Z |
|
dc.date.available |
2011-07-06T21:48:26Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Спонтанные эндомикоризные структуры в корнях ячменя, льна-долгунца и гороха: количественный учет, выделение и оценка влияния искусственной микоризации в условиях лабораторной модели / З.М. Алещенкова, Л.А. Суховицкая, Г.В. Сафронова, Н.В. Мельникова, Н.В. Короленок // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2008. — Вип. 7. — С. 7-20. — Бібліогр.: 25 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1997-3004 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23804 |
|
dc.description.abstract |
Дана сравнительная оценка микотрофности зерновой, технической и бобовой культур, установлено положительное влияние искусственной микоризации выделенными арбускулярно-микоризными грибами на развитие растений ячменя и гороха в
условиях лабораторной модели. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Дано порівняльну оцінку мікотрофності зерновоï, технічноï і бобовоï культур, встановлено позитивний вплив штучноï мікоризаціï виділеними арбускулярно-мікоризними грибами на розвиток рослин ячменю та гороху в умовах лабораторноï моделі. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Quantitative assessment of mycotrophicity of grain (barley), technical (flax) and legume (peas) crops was carried out, data on positive impact of artificial mycorrhization of barley and peas with spontaneous AMF isolates were obtained in microvegetation experiment. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Сільськогосподарська мікробіологія |
|
dc.subject |
Ґрунтова мікробіологія |
uk_UA |
dc.title |
Спонтанные эндомикоризные структуры в корнях ячменя, льна-долгунца и гороха: количественный учет, выделение и оценка влияния искусственной микоризации в условиях лабораторной модели |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Спонтанні ендомікоризні структури у коренях ячменю, льону-довгунцю і гороху: кількісний облік, виділення і оцінка впливу штучної мікоризації в умовах лабораторної моделі |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Spontaneous endomycorrhizal structures in roots of barley, long-fiber flax and peas culti vars: quartitative estimation, izolation and evaluation of artificial mycorrhization methods under laboratory model conditions |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
606:63 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті