Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Классификация форм и методов организации практического обучения в ВПУ кулинарного профиля

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Пальчук, М.И.
dc.date.accessioned 2011-06-17T09:26:45Z
dc.date.available 2011-06-17T09:26:45Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.citation Классификация форм и методов организации практического обучения в ВПУ кулинарного профиля / М.И. Пальчук // Культура народов Причерноморья. — 2006. — № 85. — С. 146-149. — Бібліогр.: 9 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/21753
dc.description.abstract Эффективность практического обучения в ВПУ является постоянной темой для исследований и апробации в условиях непрерывно меняющихся требований к профессиональному обучению, возникающих в процессе развития рыночных отношений в экономике. uk_UA
dc.description.abstract Ефективність практичного навчання у ВПУ є постійною темою для досліджень і апробації в умовах безперервно змінних вимог до професійного навчання, що виникають в процесі розвитку ринкових відносин в економіці. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Точка зрения uk_UA
dc.title Классификация форм и методов организации практического обучения в ВПУ кулинарного профиля uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис