Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Антонюк, П.О.
dc.contributor.author Лисюк, В.М.
dc.contributor.author Антонюк, О.П.
dc.date.accessioned 2011-04-29T21:23:15Z
dc.date.available 2011-04-29T21:23:15Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії) / П.О. Антонюк, В.М. Лисюк, О.П. Антонюк // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 14-20. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0063
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19492
dc.description.abstract Розглянуто стан та основні проблеми формування ринку рослинної олії та цукру. Визначено основні чинники, що перешкоджають успішному розвитку ринку сировини та готової продукції. Запропоновано низку заходів для підвищення ефективності функціонування цих ринків. uk_UA
dc.description.abstract The condition and the basic problems of a vegetable oil and sugar market formation are considered. The major factors blocking successful development of the raw material and finished goods market are determined. A number of actions for increase of these markets functioning efficiency are offered. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економіка харчової промисловості
dc.subject Формування та розвиток ринку продуктів харчування uk_UA
dc.title Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії) uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 338.439.5(477):664.1:665.3


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис