Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Антонюк, П.О. |
|
dc.contributor.author |
Лисюк, В.М. |
|
dc.contributor.author |
Антонюк, О.П. |
|
dc.date.accessioned |
2011-04-29T21:23:15Z |
|
dc.date.available |
2011-04-29T21:23:15Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії) / П.О. Антонюк, В.М. Лисюк, О.П. Антонюк // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 14-20. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0063 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19492 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто стан та основні проблеми формування ринку рослинної олії та цукру. Визначено основні чинники, що перешкоджають успішному розвитку ринку сировини та готової продукції. Запропоновано низку заходів для підвищення ефективності функціонування цих ринків. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The condition and the basic problems of a vegetable oil and sugar market formation are considered. The major factors blocking successful development of the raw material and finished goods market are determined. A number of actions for increase of these markets functioning efficiency are offered. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економіка харчової промисловості |
|
dc.subject |
Формування та розвиток ринку продуктів харчування |
uk_UA |
dc.title |
Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії) |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
338.439.5(477):664.1:665.3 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті