Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Крюкова, І.О. |
|
dc.date.accessioned |
2011-04-29T21:20:40Z |
|
dc.date.available |
2011-04-29T21:20:40Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області / І.О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 11-14. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0063 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19491 |
|
dc.description.abstract |
В статті розглянуто сучасний рівень розвитку сировинної бази переробних підприємств Одеської області та обсяги промислової переробки сільськогосподарської продукції. Визначено основні проблемні аспекти, які стримують ефективний розвиток галузі харчової промисловості регіону. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The development state of the food industrial enterprises’ raw materials base and a size of processing industry in Odessa region are examined in this article. The main problems of the effective food-industry development depressant have been determined here. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економіка харчової промисловості |
|
dc.subject |
Формування та розвиток ринку продуктів харчування |
uk_UA |
dc.title |
Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
664.003.145 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті