Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Крюкова, І.О.
dc.date.accessioned 2011-04-29T21:20:40Z
dc.date.available 2011-04-29T21:20:40Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області / І.О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 11-14. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0063
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19491
dc.description.abstract В статті розглянуто сучасний рівень розвитку сировинної бази переробних підприємств Одеської області та обсяги промислової переробки сільськогосподарської продукції. Визначено основні проблемні аспекти, які стримують ефективний розвиток галузі харчової промисловості регіону. uk_UA
dc.description.abstract The development state of the food industrial enterprises’ raw materials base and a size of processing industry in Odessa region are examined in this article. The main problems of the effective food-industry development depressant have been determined here. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економіка харчової промисловості
dc.subject Формування та розвиток ринку продуктів харчування uk_UA
dc.title Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 664.003.145


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис