Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Агеєва, І.М. |
|
dc.contributor.author |
Мілєва, М.Д. |
|
dc.date.accessioned |
2011-04-29T16:41:26Z |
|
dc.date.available |
2011-04-29T16:41:26Z |
|
dc.date.issued |
2009 |
|
dc.identifier.citation |
Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств / І.М. Агеєва, М.Д. Мілєва // Економіка харчової промисловості. — 2009. — № 3. — С. 23-26. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0063 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19474 |
|
dc.description.abstract |
Досліджено поняття «стратегічне планування», стратегічний розвиток підприємств харчової промисловості. Визначено шляхи впровадження стратегічного планування на прикладі підприємств пивоварної галузі харчової промисловості. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The strategic planning conception and the strategic development of food enterprises are considered in the article. The ways of strategic planning introduction after the example of breweries are determined. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економіка харчової промисловості |
|
dc.subject |
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту |
uk_UA |
dc.title |
Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
664:013:005.332.4:005.21 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті