Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Агеєва, І.М.
dc.contributor.author Мілєва, М.Д.
dc.date.accessioned 2011-04-29T16:41:26Z
dc.date.available 2011-04-29T16:41:26Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств / І.М. Агеєва, М.Д. Мілєва // Економіка харчової промисловості. — 2009. — № 3. — С. 23-26. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0063
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19474
dc.description.abstract Досліджено поняття «стратегічне планування», стратегічний розвиток підприємств харчової промисловості. Визначено шляхи впровадження стратегічного планування на прикладі підприємств пивоварної галузі харчової промисловості. uk_UA
dc.description.abstract The strategic planning conception and the strategic development of food enterprises are considered in the article. The ways of strategic planning introduction after the example of breweries are determined. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економіка харчової промисловості
dc.subject Теоретичні та практичні аспекти менеджменту uk_UA
dc.title Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 664:013:005.332.4:005.21


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис