Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Особливості антиоксидантної дії фенолів при окисненні етилбензолу в емульсії масло—вода

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Філіпенко, Т.А.
dc.contributor.author Ніколаєвський, А.М.
dc.contributor.author Грибова, Н.Ю.
dc.date.accessioned 2022-12-24T16:59:52Z
dc.date.available 2022-12-24T16:59:52Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Особливості антиоксидантної дії фенолів при окисненні етилбензолу в емульсії масло—вода / Т.А. Філіпенко, А.М. Ніколаєвський, Н.Ю.Грибова // Украинский химический журнал. — 2011. — Т. 77, № 9. — С. 61-64. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 0041–6045
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/187413
dc.description.abstract Встановлено, що дія фенольних антиоксидантів при окисненні етилбензолу в емульсії має ряд особливостей, пов’язаних з впливом колоїдно-хімічних факторів системи. Антиоксидантна активність фенолів в емульсії етилбензол—вода залежить від розподілу фенолів між фазами, гідрофільно-ліпофільних властивостей молекул фенолів, їх поверхневої активності та кислотної дисоціації у водній фазі. uk_UA
dc.description.abstract Установлено, что действие фенольных антиоксидантов при окислении этилбензола в эмульсии имеет ряд особенностей, связанных с влиянием коллоидно-химических факторов системы. Антиоксидантная активность фенолов в эмульсии этилбензол—вода зависит от распределения фенолов между фазами, гидрофильнолипофильных свойств молекул фенолов, их поверхностной активности и кислотной диссоциации в водной фазе. uk_UA
dc.description.abstract It was established that the action of phenolics antioxidants in the oxidation of ethylbenzene in the emulsion has a number of features associated with exposure to the colloid-chemical factors of the system. Antioxidant activity of phenols in ethylbenzene-water emulsion depends on the distribution of phenols between phases, hydrophiliclipophilic properties of molecules of phenols, their surface activity and acid dissociation in aqueous phase. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Украинский химический журнал
dc.subject Органическая химия uk_UA
dc.title Особливості антиоксидантної дії фенолів при окисненні етилбензолу в емульсії масло—вода uk_UA
dc.title.alternative Особенности антиоксидантного действия фенолов при окислении этилбензола в эмульсии масло—вода uk_UA
dc.title.alternative Features of phenols antioxidant action at ethylbenzene oxidation in the emulsion oil—water uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 544.146.5:547.56


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис