Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Basic Accounting Aspects of Amortization Politik and It`s Role in the Process of Proceeding in the Fixed Assets (Property, Plant and Equipment) of Food Enterprises

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Lazarenko, D.
dc.contributor.author Sirenko, S.
dc.contributor.author Dzwigol, H.
dc.contributor.author Dzwigol–Barosz, M.
dc.date.accessioned 2020-06-01T18:26:40Z
dc.date.available 2020-06-01T18:26:40Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Basic Accounting Aspects of Amortization Politik and It`s Role in the Process of Proceeding in the Fixed Assets (Property, Plant and Equipment) of Food Enterprises / D. Lazarenko, S. Sirenko, H. Dzwigol, M. Dzwigol–Barosz // Економічний вісник Донбасу. — 2019. — № 4 (58). — С. 100-105. — Бібліогр.: 15 назв. — англ. uk_UA
dc.identifier.issn 1817-3772
dc.identifier.other DOI: 10.12958/1817-3772-2019-4(58)-100-105
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/169024
dc.description.abstract The article discusses the problematic aspects relating to the nature, accounting, economic justification of the depreciation process and depreciation policy of food industry enterprises. A possible solution to the problem of improving the financial security of the enterprise by using the mechanism of deferred taxes is shown. The main criteria for determining the intensity of operation of non-current assets are disclosed and analyzed. uk_UA
dc.description.abstract У статті розглянуто проблемні аспекти, що стосуються суті, обліку, економічного обґрунтування процесу амортизації та амортизаційної політики підприємств харчової галузі. Показано можливе рішення проблеми поліпшення фінансового забезпечення підприємства шляхом використання механізму відстрочених податків. Розкрито та проаналізовано основні критерії визначення інтенсивності експлуатації необоротних активів. uk_UA
dc.description.abstract В статье рассмотрены проблемные аспекты, касающиеся сущности, учета, экономического обоснования процесса амортизации и амортизационной политики предприятий пищевой отрасли. Показано возможное решение проблемы улучшения финансового обеспечения предприятия путем использования механизма отсроченных налогов. Раскрыты и проанализированы основные критерии определения интенсивности эксплуатации необотротных активов. uk_UA
dc.language.iso en uk_UA
dc.publisher Інститут економіки промисловості НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економічний вісник Донбасу
dc.subject Finance uk_UA
dc.title Basic Accounting Aspects of Amortization Politik and It`s Role in the Process of Proceeding in the Fixed Assets (Property, Plant and Equipment) of Food Enterprises uk_UA
dc.title.alternative Основні облікові аспекти амортизаційної політики та її роль в процесі відновлення основних засобів харчових підприємств uk_UA
dc.title.alternative Основные учетные аспекты амортизационной политики и ее роль в процессе обновления основных фондов пищевых предприятий uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 657.372.3:664+338.439


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис