Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Супрамолекулярные эффекты в гидратированной муке
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення хімії
→
Поверхность
→
Поверхность, 2008
→
Поверхность, 2008, вип. 14
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Супрамолекулярные эффекты в гидратированной муке
Зарко, В.И.
;
Полищук, Г.Е.
;
Рыбак, О.Н.
;
Гончарук, Е.В.
;
Михайлик, В.А.
;
Гриценко, В.Ф.
;
Гунько, В.М.
Інші назви:
Supramolecular effects in hydrated meal
Тема:
Медико-биологические проблемы поверхности
УДК:
544.723
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/147503
Посилання:
Супрамолекулярные эффекты в гидратированной муке / В.И. Зарко, Г.Е. Полищук, О.Н. Рыбак, Е.В. Гончарук, В.А. Михайлик, В.Ф. Гриценко, В.М. Гунько // Поверхность. — 2008. — Вип. 14. — С. 467-477. — Бібліогр.: 17 назв. — рос.
Підтримка:
Работа выполнена при финансовой поддержке НАН Украины в рамках комплексной программы фундаментальных исследований «Наноструктурные системы, наноматериалы и нанотехнологии».
Дата:
2008
Переглядів:
478
Завантажень:
181
Супрамолекулярные эффекты в гидратированной муке
Анотація:
Исследованы особенности поведения супрамолекулярных структур в гидратированной овсяной и пшеничной муке до и после клейстеризации.
Features of the behavior of supramolecular structures were studied for hydrated oatmeal and wheat meal before and after gelatinization.
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
57-Zarko.pdf
Розмір:
390.7Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Поверхность, 2008, вип. 14
[75]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація