Природним підземним мінеральним водам властива присутність різних еколого-трофічних і таксономічних груп мікроорганізмів, які при значній кількості можуть погіршувати органо-лептичні показники. Встановлено, що чисельність цих бактерій не залежить від сезону року і свердловини, а в готовій продукції не погіршує якість МВ. Показано відсутність у досліджуваних МВ коліформних бактерій і Pseudomonas aeruginosa.
Природным подземным минеральным водам свойственно присутствие различных эколого-трофических и таксономических групп микроорганизмов, которые при значительном количестве могут ухудшать органо-лептические показатели. Установлено, что численность этих бактерий не зависит от сезона года и скважины, а в готовой продукции не ухудшает качество МВ. Показано отсутствие в исследуемых МВ колиформных бактерий и Pseudomonas aeruginosa.
Natural underground mineral water characterized the presence of different ecological-trophic and taxonomic groups of microorganisms which, when large numbers can degrade the taste and odor . Found that the number of these bacteria does not depend on the season, and well, and in the finished product does not degrade the quality of mineral water. The absence of mineral water in the test coliform bacteria and Pseudomonas aeruginosa.