Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Бровко, Е.В.
dc.contributor.author Желтякова, И.А.
dc.contributor.author Цуцаева, А.А.
dc.contributor.author Онасенко, Е.С.
dc.date.accessioned 2018-06-19T08:40:13Z
dc.date.available 2018-06-19T08:40:13Z
dc.date.issued 2005
dc.identifier.citation Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови / Е.В. Бровко, И.А. Желтякова, А.А. Цуцаева, Е.С. Онасенко // Проблемы криобиологии. — 2005. — Т. 15, № 4. — С. 730–731. — рос., англ. uk_UA
dc.identifier.issn 0233-7673
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138527
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Проблемы криобиологии и криомедицины
dc.subject Криобиологическое оборудование uk_UA
dc.title Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови uk_UA
dc.title.alternative Cryopreservation Effect on Properties of Cord Blood Components uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис